Deze week hebben wij hulp van Luke Dirkx! Luke is 16 jaar en woonachtig in Echt. Hij zit momenteel in het vierde en tevens laatste leerjaar van het Connect College. Luke heeft een passie voor techniek, en dan met name autotechniek. Toen hij op zoek moest gaan naar een snuffelstage voor deze week, wist hij ons dan ook snel te vinden.

โ€œIk wist vrij snel waar ik mijn stage wilde lopen. Ik woon zelf bij Jeuken om de hoek, dus ik was al lang bekend met het bedrijf. Ik studeer momenteel in het laatste jaar op het Connect College en ben van plan om na deze studie nog verder te studeren. Ik weet nog niet precies waar, maar ik heb wel een passie voor de autotechniek.

Deze week help ik dus bij Jeuken. Ik ben afgelopen maandag gestart en help nog tot en met morgen. Ik heb me al met verschillende werkzaamheden bezig mogen houden: bezig zijn in de winkel, spullen en materialen inruimen, magazijn bijhouden, bestellingen maken en bij elkaar zoeken. Ook ben ik meegegaan op route naar klanten en heb ik in de werkplaats al diverse keren geholpen met het zandstralen van onderdelen. Tot nu toe bevalt het mij goed en is het erg leerzaam.โ€