Garage Marco Peeters bestaat al sinds 2012. Het bedrijf is al sinds de oprichting gevestigd in Susteren. Sinds begin vorig jaar besloot Marco om Jeuken Technische Automaterialen in te schakelen als leverancier van de materialen die ze nodig hebben, en ondersteunen wij hun met reviseren van dynamo’s en startmotoren. Onlangs hadden we contact met Marco over onze samenwerking ⤵

“We kwamen eigenlijk altijd al bij Jeuken Technische Automaterialen i.v.m. het reviseren van dynamo’s en startmotoren. Ik wist dat ze ook leverancier waren van auto-onderdelen voor garages en als we iets specifiek nodig hadden, dan gingen we hiervoor ook naar Jeuken. Ook als particulier kwam ik vaak bij Jeuken, omdat ik onderdelen/materialen nodig had voor mijn hobby: autocross. Ik had hier eigenlijk alleen maar positieve ervaringen mee, waardoor we vorig jaar hebben besloten om ook de levering van onderdelen en materialen voor mijn bedrijf door Jeuken Technische Automaterialen te laten doen.

We zaten eerst bij twee andere leveranciers. Het grote verschil t.o.v. de twee andere leveranciers is dat je bij Jeuken echt wordt behandeld als klant. Er wordt altijd meegezocht naar een oplossing, ongeacht het probleem. Als je vandaag iets nodig hebt, dan doen ze moeite om je ook echt te helpen. Dat stukje service is het allerbelangrijkste. Daarom zou ik Jeuken Technische Automaterialen ook zeker aanbevelen aan anderen, zowel zakelijk als particulier.”

Bedankt voor de mooie woorden, Marco!