Jeuken technische automaterialen | Over ons

Jeuken technische automaterialen is al sinds 1970 een vertrouwd adres voor al uw technische automaterialen en gereedschappen.

Onze winkel wordt vertegenwoordigd door professionals met jarenlange praktijkervaring en veel technische kennis.

Het ontstaan

1970 is het jaar waarin Jeuken technische automaterialen tot stand kwam. Het bedrijf werd opgericht door Thei en Annie Jeuken. Dit waren de ouders van de huidige eigenaar Frank Jeuken. Het pand is gevestigd op de druk bereden Houtstraat in Pey (Echt), vanaf de weg is de winkel dan ook duidelijk zichtbaar.

In 1988 werd de werkplaats aangebouwd, waar de specialisatie werd gelegd op starters en dynamo’s, deze specialisatie word tot op heden nog altijd voortgezet.

Wie wij zijn

Jeuken technische automaterialen is een familiebedrijf, de huidige eigenaar Frank Jeuken is zelf werkzaam in de werkplaats van het bedrijf, zijn vrouw Evelien werkt in het winkelgedeelte. Daarnaast zijn er ook nog andere personeelsleden aanwezig, waaronder Patrick Zeelen, welke ook werkzaam is in het winkelgedeelte. Ons werk voelt ook als onze hobby, dagelijks werken wij met veel passie en energie voor ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat wij net dat stapje extra voor elke klant zetten.  Samen staan wij voor service en kwaliteit.

Specialisme

Ons specialisme stamt voort uit de jarenlange ervaring van onze werkplaats. Denk hierbij aan revisie van starters en dynamo’s. Niet alleen voor de automotive sector, maar ook voor de industriële en de agrarische sector. Daarnaast doen wij ook koppen vlakken in de werkplaats. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van accu’s voor o.a. personenauto’s, bedrijfsbussen, vrachtwagens, tractors, campers, motorfietsen, grasmaaiers etc. u kunt het zo gek niet verzinnen.

De technische kennis over producten en onderdelen is ruim aanwezig bij ons personeel, waardoor wij met behulp van technische en bestelprogramma’s de juiste onderdelen kunnen uitzoeken. Al heeft u alleen wat boutjes of moertjes nodig, bij ons bent u aan het juiste adres.

Door de jarenlange werkzaamheden in onze werkplaats beschikken wij ook over ruime kennis over gereedschap. Wij beschikken over een aantal leveranciers waardoor wij ook verschillende merken gereedschap kunnen leveren.