Ruud Daemen is al 20 jaar werkzaam als Medewerker Magazijn bij Sevriens Trucks. Al zolang als Ruud hier werkzaam is, is Sevriens Trucks klant bij ons. “De garage bij Sevriens Trucks bestaat al sinds begin jaren ’90, al ongeveer 30 jaar dus. Het is niet voor niets dat we al meer dan de helft van dit bestaan klant zijn bij Jeuken Technische Automaterialen”, aldus Ruud.

“Voor ons is het belangrijk dat we een partner hebben die bij ons in de regio is gevestigd. Zo zijn we dus ook bij Jeuken Technische Automaterialen terecht gekomen. Jeuken zorgt bij ons voor de levering van filters, dynamo’s, startmotoren etc. En gezien het feit dat ze ook een eigen werkplaats hebben, kunnen we voor reparatie ook altijd bij hun terecht.”

“Er zijn een aantal zaken die Jeuken onderscheiden en waarom we ook nog steeds kiezen voor Jeuken Technische Automaterialen. Om te beginnen is de locatie van ontzettend groot belang. Twee keer per dag liggen we op de route en hebben we zelf iets nodig, dan zijn we snel bij hun. Daarnaast denken ze ook goed mee. Ze denken mee in het belang van de klant, en niet van hunzelf. Ten slotte hebben ze ontzettend veel kennis en ervaring, en in hun service- en leveringssnelheid erg goed. Dat is ook waarom we Jeuken Technische Automaterialen zeker zouden aanbevelen aan anderen.”

Meer weten over de mogelijkheden? Kom eens bij ons langs.