Zoals al vaker aangegeven zijn we ontzettend blij met al onze klanten. Zijn onze klanten blij, dan zijn wij blij. Eén van onze vaste klanten is Rick von Kruchten uit Wessem. Rick is 24 jaar oud en komt al sinds zijn 18e bij ons ⤵“Al sinds jonge leeftijd ben ik eigenlijk bezig met het hobbymatig repareren van auto’s. Ik ben veel bezig aan mijn eigen auto en ik onderhoud auto’s van familie en schoonfamilie. Deze interesse is ontstaan, omdat ik werk bij Nedcar. Na mijn studie en stage ben ik hier blijven plakken en hier werk ik nu nog steeds. Via mijn vader ben ik een aantal jaren geleden terechtgekomen bij Jeuken Technische Automaterialen en sinds het eerste moment is dit mij zo goed bevallen, dat ik er nog altijd kom voor auto-onderdelen. Bij Jeuken word je goed geholpen met het uitzoeken van de juiste materialen en onderdelen, niet alleen o.b.v. kwaliteit, maar ook o.b.v. prijs. Daarnaast geven ze goed advies en word je erg persoonlijk en snel geholpen. Mocht ik iets nodig hebben voor mijn eigen Ford Focus MK3 of iets nodig hebben voor de auto’s van familie, dan weet ik dat ik bij Jeuken Technische Automaterialen terecht kan. En mochten ze iets niet hebben, dan denken ze altijd mee in oplossingen. Dit is ook de reden dat ik elke hobbyist of zelfs autogarage aan zou bevelen om eens bij Jeuken Technische Automaterialen langs te gaan als je onderdelen of materialen nodig hebt.”